KD Dakonderhoud de beste dakdekkers voor u!

Wij zijn binnen 3 uur op locatie! 

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0 door 937 tevreden klanten!
dak

KD Dakonderhoud de beste dakdekkers voor u!

Heeft u een dakdekker nodig voor werkzaamheden bij u op het dak? Een dakdekker vinden die goed zijn werk uitvoert kan vaak wel eens tegenvallen.

Het is belangrijk dat u voor de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden de juiste vakmannen in huis haalt. KD Dakonderhoud biedt u dakdekkers van de hoogste kwaliteit. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het onderhoud, reparatie en renovatie van verschillende soorten daken. Uw dak verdient het beste en dat is ook hetgeen waar onze vakmannen naar streven.

Wij voeren werk uit van hoge kwaliteit, met de beste materialen en de scherpste prijzen gezien het wel betaalbaar moet blijven. KD Dakonderhoud is snel op locatie en werkt zo efficiënt mogelijk om de optimale zorg aan uw dak te kunnen bieden.

Daarnaast kunt u rekenen op tot 10 jaar garantie. Wilt u een afspraak maken? wij plannen u graag in voor een gratis dakinspectie en komen zo snel mogelijk bij u langs op locatie.

Voor welke dakwerkzaamheden staan wij voor u klaar?

Door de ervaring die onze dakdekkers met de jaren hebben opgebouwd zijn wij gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden op het dak.

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die KD Dakonderhoud bij u op het dak kan uitvoeren.

  • Het opsporen en het oplossen van daklekkages. Als u last heeft van een lekkage op het dak moet deze zo snel mogelijk opgelost kunnen worden om de schade te kunnen beperken. Onze dakdekkers helpen u voor eens en altijd van uw lekkage af.
  • Dakinspecties uitvoeren. Wij voeren op de daken dakinspecties uit, dit doen wij omdat het dak het fundament van het huis is en een hele belangrijke rol speelt. Door een dakinspectie uit te voeren krijgen onze dakdekkers een duidelijk beeld over de staat van uw dak en op basis daarvan kunnen wij een eerlijke offerte opbouwen
  • Dakreparaties. Wanneer uw dak gebreken heeft is reparatie nodig. Ook hierbij is het belangrijk om zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Kleine proberen kunnen zorgen voor grote gevolgen. Onze gediplomeerde dakdekkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties op het dak.
  • Nokvorsten. Nokvorsten zijn dakpannen op de nok van het dak.Nokvorsten bieden een beschermende functie op het dak. Het is belangrijk dat deze in goede staat verkeren en of goed aangelegd worden op het dak.
  • Plat dak werkzaamheden. Op het plat dak voeren we renovaties en reparaties uit. Regelmatig onderhoud van het dak is belangrijk zo kunnen er geen gebreken ontstaan of kunnen de gebreken snel opgelost worden.
  • Schoorsteen. Onderhoud van uw schoorsteen is ook belangrijk, onze dakdekkers voeren deze uit. zo kan uw schoorsteen weer jaren mee.
  • Vogelwering. Als u last heeft van vogels op het dak biedt vogelwering de oplossing. Vogels op het dak kan erg vervelend zijn en dit kan ook voor vervelende complicaties zorgen. Door vogelwering aan te laten leggen is uw dak vogel vrij en dit ook nog op een geheel diervriendelijke manier.
dak-constr
dak2

Onze dakdekkers leveren werk af met de beste vakmanschap van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke klus vraagt om precisie en nauwkeurigheid zowel in de voorbereiding als in de uitvoering.

Hiervoor is vakmanschap vereist: de juiste persoon op de juiste plek. Ook is het belangrijk dat er bij elke klus een aanspreekpunt aanwezig is op de werkvloer. Iemand die in overleg met de klant alles in goede banen kan leiden, de kwaliteit bewaakt en weet

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgave op locatie worden daarom direct gemaakt door onze dakdekkers.

Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, raden wij u aan om op tijd een afspraak te maken. Eén van onze specialisten staat dan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen

Op de vakmannen van KD Dakonderhoud kunt u vertrouwen!

Bent u op zoek naar een dakdekker die de werkzaamheden op het dak goed voor u kan uitvoeren?

De dakdekkers van KD Dakonderhoud kunnen u verzekeren dat u op ons kan vertrouwen. Het werk dat wij uitvoeren wordt zo secuur mogelijk uitgevoerd met oog voor detail. De klanten tevreden houden staat bij ons hoog in het vaandel, hier streven wij dan ook naar.

Ook bieden wij tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Onze dakdekkers zijn experts op zowel het platte dak als het pannen dak. van kantoorpanden tot aan rijtjeshuizen. WIj kunnen elk soort werk op het dak uitvoeren. Vraag een gratis dakinspectie aan en wij plannen deze graag voor u in om bij u langs te komen.

dak3