Maak bij KD Dakonderhoud gebruik van onze GRATIS Dakinspecties

Wij zijn binnen 3 uur op locatie! 

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0 door 937 tevreden klanten!
Old dirty roof pattern textures for background

Maak bij KD Dakonderhoud gebruik van onze GRATIS Dakinspecties

Het dak staat aan veel verschillende weersomstandigheden bloot. Door het wisselende klimaat in Nederland hebben de daken hier veel te verduren.

Hierdoor kunnen er gebreken aan het dak ontstaan. Door een gratis dakinspectie aan te vragen bij KD Dakonderhoud. kunnen wij op tijd de problemen op het dak beperken of zelfs voorkomen.

Goed onderhoud op het dak is erg belangrijk! Door uw dak regelmatig te laten inspecteren en onderhouden blijft de staat van het dak goed. KD Dakonderhoud vind een dak in goede staat erg belangrijk en wij willen dan ook meewerken aan een optimale levensduur van het dak.

KD Dakonderhoud helpt u graag bij het uitvoeren van een gratis dakinspectie. Bij een gratis dakinspectie sturen wij ervaren, gediplomeerde en gespecialiseerde dakdekkers om uw gehele dak te inspecteren.

Na het uitvoeren van een inspectie brengen wij uitgebreid verslag uit. Mochten er werkzaamheden nodig zijn dan maken wij gelijk voor u een vrijblijvende offerte aan.
Onze GRATIS dakinspecties zijn ook echt gratis, zelfs als wij niets aantreffen op het dak.

Vraag nu gelijk uw GRATIS dakinspectie aan en we komen maar al te graag bij u op locatie!

Waarom is een dakinspectie nodig?

Goed onderhoud aan het dak is erg belangrijk, dit om schade aan uw dak te kunnen voorkomen. Daarom voeren wij dakinspecties uit op het dak.

Door het grondig uit laten voeren van een dakinspectie krijgen wij een duidelijk beeld over de staat van het dak. Zo zien wij gelijk welke werkzaamheden er nodig zijn om uw dak weer als nieuw te kunnen krijgen. Laat u uw dak niet tijdig inspecteren dan kunnen er problemen ontstaan die wij niet op tijd zien, hierdoor kan er schade ontstaan op het dak zoals bijvoorbeeld een daklekkage of beschadigde dakbedekking. Dit willen wij bij KD dakonderhoud voor zijn zodat schade aan het dak beperkt kan blijven waardoor hoge reparatiekosten niet van toepassing hoeven te zijn.

Schakel nu de dakdekkers in van KD Dakonderhoud voor het laten uitvoeren van een gratis dakinspectie op uw dak!

plat dak 2
dak-constr

Waar kijken wij naar bij het uitvoeren van een dakinspectie?

Bij het uitvoeren van een dakinspectie is het belangrijk dat u als klant op de hoogte bent van de punten op het dak die wij bekijken.

KD Dakonderhoud zet zijn gediplomeerde dakdekkers in voor het uitvoeren van de dakinspecties. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat deze goed worden uitgevoerd. Hieronder ziet u een overzicht met de punten die wij nalopen tijdens het uitvoeren van een dakinspectie

  • Daklekkages
  • De staat van uw dakbedekking
  • De staat van uw dakpannen
  • Dakgoten en afvoeren
  • Schoorsteen
  • De staat van uw Nokvorsten
  • Loodwerk ( kijken of er beschadigingen zichtbaar zijn die hersteld moeten worden)
  • Kleine gebreken aan het dak
  • Dakkapellen
  • Regenpijp


Mocht er iets gevonden worden tijdens de inspectie dan worden deze genoteerd en op beeld vastgelegd. Dit bespreken wij vervolgens goed en duidelijk door naar de klanten. Door deze terugkoppeling krijgt u als klant een duidelijk beeld van wat er gedaan zou moeten worden op het dak om deze weer in goede staat te kunnen krijgen.

Op basis van de inspectie kunnen wij bepalen of er onderhoud, reparatie en of renovatie nodig is voor bij u op het dak. Hiervoor plannen wij een vervolgafspraak in om zo snel mogelijk de gebreken op uw dak op te kunnen lossen.

Vraag hier uw GRATIS dakinspectie aan!

Wilt u een GRATIS dakinspectie laten uitvoeren bij u op het dak. Twijfel niet en vraag deze nu aan! Elke dak heeft onderhoud nodig ook die van u.

Door een dakinspectie te laten uitvoeren krijgt u een duidelijk beeld over wat de staat van uw dak is en of er reparatie of onderhoud van toepassing is.

Vraag hier uw GRATIS dakinspectie aan en de dakdekkers van KD Dakonderhoud komen graag bij u op locatie om deze uit te kunnen voeren!

dak3