KD Dakonderhoud is gespecialiseerd in het plat dak

Wij zijn binnen 3 uur op locatie! 

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0 door 937 tevreden klanten!
plat dak

KD Dakonderhoud is gespecialiseerd in het plat dak

Heeft uw plat dak reparatie nodig en bent u op zoek naar de juiste dakdekkers? KD Dakonderhoud is gespecialiseerd in werkzaamheden uitvoeren op het plat dak.

Van onderhoud tot reparatie of renovatie aan uw plat dak KD Dakonderhoud zet zich volledig voor u in. Misschien ziet u wel heel erg op tegen de renovatie van uw platte dak. Diep van binnen weet u dat de tijd rijp is voor een renovatie aan uw dak. maar u stelt de klus steeds maar weer uit. U denkt dat een plat dak renovatie duur, tijdrovend en ingewikkeld is. Bij KD Dakonderhoud kunnen we garanderen dat wij werk leveren van hoge kwaliteit zonder te veel overlast.

Wij klaren de klus op uw plat dak zo snel en secuur mogelijk. Uw plat dak kan daarna weer jaren vooruit zonder ernaar om te hoeven kijken
Dankzij onze jarenlange ervaring met het renoveren van platte daken weten we meteen wat ons te doen staat. Twijfel niet langer en vraag uw GRATIS offerte aan!

Bitumen dakbedekking voor op het platte dak

Onze dakdekkers werken voornamelijk met bitumen dakbedekking voor op het platte dak. Dit omdat bitumen dakbedekking enorm veel voordelen kent en dus de perfecte dakbedekking is.

Bitumen dakbedekking kan over uw oude dakbedekking geplaatst worden, hiermee kunt u kosten besparen. Het is ook mogelijk uw plat dak helemaal te vernieuwen door de oude dakbedekking te verwijderen en Bitumen dakbedekking te laten plaatsen.

Door middel van onze gratis dakinspectie kunnen wij de staat van uw dakbedekking beoordelen. Hierdoor kunnen wij zien of wij de Bitumen dakbedekking over het oude dakbedekking kunnen plaatsen.

Onze specialisten communiceren alles goed met u door om vervolgens samen tot een conclusie te kunnen komen. Op basis hiervan kunnen wij een gratis en vrijblijvende offerte voor u opbouwen.

plat dak 4
plat dak 2

De voordelen van bitumen dakbedekking op een rijtje

De aanleg van Bitumen dakbedekking brengt veel voordelen met zich mee. Dat is dan ook de reden dat wij werken met Bitumen dakbedekking.

  • Bitumen is een duurzaam materiaal: roofing bestaat tegenwoordig grotendeels uit gerecycleerd materiaal.
  • Deze dakbedekking is eenvoudig en snel te herstellen of vervangen.
  • Bitumineuze dakbedekking is niet duur in aanschaf
  • Bitumen dakbedekking is goed te combineren met dakisolatie
  • Bitumen dakbedekking gaat er lang mee
    Een dak met bitumen is goed bestand tegen vocht.
  • Bitumen dakbedekking kan over oude dakbedekking aangelegd worden

Wilt u Bitumen dakbedekking aan laten leggen bij u op het plat dak? Neem nu contact met ons op, wij plannen graag een afspraak voor u in om Bitumen dakbedekking aan te komen leggen!

Wij zijn te bereiken op: 06 – 34 659 286

Het onderhoud en reparatie voor uw Bitumen dakbedekking

Een Bitumen dak kan tot zo’n 25 jaar mee, maar moet daarbij wel goed onderhouden worden en als er schade is, worden gerepareerd.

Gelukkig is een reparatie van een Bitumen plat dak meestal eenvoudig, en daardoor zeer betaalbaar. U kunt voor een plat dak reparatie, ook met spoed, en onderhoud op ons rekenen. Bijvoorbeeld met onze gratis dakinspectie. Hierbij kijken we uw hele dak na, dus ook uw plat dak, en checken wat de staat ervan is.

Mochten we schade aantreffen of mochten er andere werkzaamheden nodig zijn, dan sturen we u een vrijblijvende en heldere offerte.

plat dak 3