Daklekkage

Wij zijn binnen 3 uur op locatie! 

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0 door 937 tevreden klanten!
daklekkage-oplossen

Vertrouw op de dakdekkers van KD Dakonderhoud voor het oplossen van uw daklekkage

Heeft uw dak een lekkage die opgelost moet worden? Het kleinste gaatje op het dak kan voor de grootste problemen zorgen.

Neem dan ook gelijk contact met ons op bij het constateren van een lekkage op het dak. De Dakdekkers van KD Dakonderhoud komen zo snel mogelijk bij u langs, sporen de lekkage op en zorgen voor een passende oplossing.Een daklekkage kan voor veel beschadiging zorgen.

Onze dakspecialisten willen dit graag voorkomen zodat de reparatie kosten beperkt kunnen blijven voor u.
Ook bij het vermoeden van een lekkage is het belangrijk om niet te lang te wachten met actie ondernemen. Een lekkage hoeft namelijk niet direct zichtbaar te zijn. Onze Dakdekkers zijn gespecialiseerd op het gebied van daklekkages, en kunnen deze dan ook snel voor u opsporen.

We willen vocht in uw huis voor zijn gezien deze weer voor schimmel kunnen zorgen wat schadelijk is voor uw gezondheid. Neem gelijk contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u op locatie om uw daklekkage voor eens en voor altijd op te kunnen lossen!

Wat kunnen de oorzaken van een daklekkage zijn en hoe kan ik deze herkennen?

Hoe een daklekkage kan ontstaan kent verschillende oorzaken en ook vervelende gevolgen.

De oorzaak moet zo snel mogelijk vastgesteld kunnen worden. Wat kunnen oorzaken van een daklekkage zijn?

Verstopte dakgoten, versleten dakleer, kapotte dakpannen of schoorstenen kunnen er allemaal voor zorgen dat er een daklekkage ontstaat. De Dakdekkers van KD Dakonderhoud bieden u graag professionele hulp aan bij het opsporen van een lekkage, gezien een daklekkage ook vervelende gevolgen kent zoals:

  • Vochtplekken op het plafond en de muren
  • Water op de vloer of natte tapijt/laminaat
  • Schimmelvorming op het plafond of muren
  • Afbrokkelend stucwerk
  • Opbollend hout of behang
  • Muffe en vieze lucht in en rondom de woning.


Herkent u een van deze signalen en vermoedt u dat er sprake is van een dak dat lekt?

Schakel KD Dakonderhoud dan in voor een gratis dakinspectie,Hierbij kijken we uw hele dak grondig na en sporen we zo nodig de lekkage op.

Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte en plannen we een afspraak in voor het oplossen van uw daklekkage.

daklekkage-1-1024x768
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe gaan wij te werk bij het verhelpen van een daklekkage.

Om een daklekkage te kunnen verhelpen moet eerst de oorzaak opgespoord worden.

Dit doen wij door middel van een lekdetectie uit te voeren. Hierdoor controleren wij het dak grondig, hierdoor komen wij achter de kern van de oorzaak en missen wij geen plekken op het dak.

Als de kern van de lekkage gevonden is maken wij een plan om deze te verhelpen. Daarna bouwen wij een gratis en vrijblijvende offerte voor u op zodat u als klant gelijk weet waar u aan toe bent. Wij wijken ook niet van de offerte af en daarnaast kunt u rekenen op tot 10 jaar garantie.

Gaat u akkoord met het plan van aanpak en de opgebouwde offerte? dan plannen wij een afspraak voor u in. Wij komen dan terug bij u op de afgesproken datum en verhelpen de daklekkage voor u. Zijn er nog vragen? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Met spoed van uw daklekkage af?

Heeft u een lekkage op het dak die spoedig verholpen moeten worden? KD Dakonderhoud is ook bereikbaar in geval van spoed.

Een daklekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden, dit om schade door de lekkage te kunnen beperken of te voorkomen.

Door snel aan de bel te trekken kunt u enorm veel besparen in reparatie kosten. Binnen 3 uur zijn de dakdekkers van KD Dakonderhoud op locatie om u van uw daklekkage af te helpen. Dit omdat wij de ernst van de situatie goed in zien en als de beste weten dat er dan ook zo snel mogelijk een oplossing moet komen.

U kunt ons bereiken op : 0634659286. En KD Dakonderhoud zorgt ervoor dat de daklekkage verholpen wordt en weg blijft!

daklekkage3